IV Podgorički salon vina

I V P o d g o r i č k i s a l o n v i n a

Facebook
Twitter
LinkedIn

Podgorički Salon Vina jedinstven je događaj posvećen promociji vinske kulture u Glavnom Gradu, Podgorici i održava se, sada već tradicionalno, četvrti put za redom.

Četvrti Podgorički Salon vina osmišljen je kao pravi hedonistički užitak za istinske ljubitelje vina ali i dobrog provoda. Svečano otvaranje Salona i degustacija počeo je u 17:00h, a zatim je uslijedio koncert regionalne zvijezde Marka Luisa.

Posjetioci Četvrtog Podgoričkog Salona Vina imali su priliku da se upoznaju sa crnogorskim vinarijam i vinarima iz različitih djelova Crne Gore. A moderna i konceptualna atmosfera Atrijuma Capital Plaza Centra, učinila je da doživljaj same degustacije zaista bude za pamćenje!

Pored promocije vinske kulture, događaj za cilj ima i unapređenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Podgorice kao destinacije.

Na salonu su gosti kako iz Crne Gore, tako iz regiona i svijeta mogli da probaju naša jedinstvena vina premium kvaliteta iz Vinarije Keković Estate, koji su prepoznali naš kvalitet i nisu krili uživanje u konzumiranju istih.