Kako smo počeli?

Inspirisani dugogodišnjom tradicijom pravljenja vina, kao i ljubavlju prema ovom ‘Božanstvenom‘ piću, porodica Keković se 2018-te godine upušta u još jednu  avanturu. Porodično imanje na Komunicu (Novo Selo) pocinje svoju transformaciju i dobija ime “Keković Estate” pod kojim zvanično nastavlja svoju produkciju i rast.

Strast kreiranja najboljih vina

Strastvenim i entuzijastičnim pristupom, mala porodična ideja se pretvara u ozbiljan preduzetnicki poduhvat, pritom zadržavajući u svom fokusu ono najvažnije – porodicu.

Keković Dejan

Uživamo u pravljenju jedinstvenih vina koja obogaćuju ukus i dušu

Keković Estate

Naša istorija

Location

Nastajanje tradicije

Radovan i Natalija Keković, otac i majka Miodraga i Dejana Kekovića, kupuju imanje na Komunicu i počinju sadnju novih čokota vinove loze.

1980 - Kupovina imanja

Location

Rađanje ljubavi prema vinu i vinovoj lozi

Radovan i Natalija završavaju sadnju prvih čokota sorte Vranac i uz neprestanu brigu i veliki trud rađaju se prvi plodovi.Tada počinje berba i sortiranje grožđa za proizvodnju vina za porodične potrebe.

1981 - Početak ubiranja prvih plodova

Location

Značajno unapređenje

S obzirom na dobru i značajnu količinu proizvodnje odlučili smo se da svoju proizvodnju podignemo na malo veci stepen i uz dogovor se odlučili za sadnju Caberneta pored postojećeg Vranca.

2010 - Sadnja nove sorte vinove loze

Location

Početak pripreme za plasiranje proizvoda

Nakon niza godina rada odlučujemo se za osnivanje firme pod nazivom ``Kekovic Co``. pod kojom brend ``Keković Estate`` nastavlja poslovanje.Čitava organizacija nam daje još veću satisfakciju da krenemo ka vrhu.

2018

Location

Crna Gora se upoznaje sa brendom ``Keković Estate``

Uz veliku zahvalnost i entuzijazam plasiramo se na tržište proizvodima Rosé, Chardonnay i Radovan, koji su ujedno trademark vino brenda ``Kekovic Estate``Sadnja novih sorti Chardonnay i Sauvignon.

2020

Location

Keković Estate postaje ozbiljan partner

Proizvodnja vina je udvostručena

2021