K e k o v i ć k o m p a n i j a

Untitled-1
RIJEČ OSNIVAČA

D e j a n a K e k o v i ć a

Više od 40 godina, tri generacije porodice Keković, na vinogradu u srcu Crne Gore, njeguju tradiciju proizvodnje vrhunskih vina za uživanja u trenucima.

Vodeći se savremenim tehnološkim pristupom, njegovanjem porodičnih vrijednosti, uzgajamo najbolje sorte vinove loze kako bi u vaš dom i u vaše živote unijeli potpun hedonizam. Posvećeni smo promociji hedonističkog duha crnogorskog života, a idemo u korak sa savremenim zahtjevima koje donosi 21. vijek. Vino u ovakvim uslovima postaje umjetnost i uspijeva da odgovori na savremene zahtjeve današnjice.

Naša vizija jeste da sa ljubavlju i zadovoljstvom uživate u vinu koje smo upravo na taj način i stvarali za vas.

NAŠA PRIČA

K E K O V I C C O k o m p a n i j a

Kompanija “KEKOVIC CO” je osnovana 2018-te godine, sa ciljem da uz porodični duh i energiju, proizvodi i komercijalizuje vina, masline, maslinovo ulje, lavandino ulje i ostale agro-proizvode.

Uprkos mladosti kompanije, osoblje obiluje iskustvom i znanjem u oblasti poslovanja i agrokulture, stoga i nije iznenađenje nagli rast koji kompanija ostvaruje iz godine u godinu.

Sve poslovne procese kompanija izvodi poštujući najsavremenije standarde poslovanja i bezbjednosti. Takođe, kompanija je posvećena društvenoj odgovornosti i implementiranju ekoloških i poslovnih standarda.

FRO_6448
c18
Naša vizija

B u d u ć i i z g l e d v i n a r i j e

Uzimajući u obzir nagli rast kompanije, kao i nastojanje da se stvore pretpostavke za održivi i dalji rast i razvoj, KEKOVIC CO kompanija ima u planu kreiranje potpuno novog okruženja na Keković Estate imanju.

Projekat, koji se implementira u dvije faze tokom narednih godina, stvoriće ambijent u kojem će gost moći potpuno da “utone” u okruženje i iskusi u potpunosti naše proizvode i očaravajuću atmosferu.

Projekat će se razvijati u 2 faze

PRVA FAZA – 1600m2 (proizvodnja, barrique sala, degustaciona sala, hladnjača)
DRUGA FAZA – 2400m2 (restoran, smještajni kapaciteti, wellness)
UKUPNO 4000m2

Otkrijte srce vinarije Keković, gdje se istančan ukus susreće sa vrhunskim užitkom. Naš intimni prostor nudi nezaboravno iskustvo fine dininga kroz pažljivo uparivanje jelovnika i vrhunskih vina.

Prepustite se sofisticiranoj atmosferi našeg malog restorana, gdje svaki zalogaj i svaki gutljaj postaju delikatno uravnoteženi trenuci uživanja.