Montevino 2023

M o n t e v i n o 2 0 2 3

Facebook
Twitter
LinkedIn
U elegantnom ambijentu hotela Hilton u Podgorici, ljubitelji vina su imali priliku da uživaju u desetom jubilarnom salonu vina Montevino. Ovogodišnja manifestacija donijela je značajne promjene, posebno ističući dan namijenjen isključivo profesionalcima, poznat kao “Business to Business” (B2B), što je naišlo na izuzetno pozitivne reakcije kako vinara, tako i kupaca.

Sa preko 700 etiketa i prisustvom oko 117 vinarija, uz dodatnu ponudu cigara, vinske opreme, staklene galanterije, rakija, džinova, sireva, suhomesnatih specijaliteta i peciva, posetiocima je pružena jedinstvena prilika za istraživanje i degustaciju raznovrsnih proizvoda.

Drugi dan manifestacije bio je otvoren za posjetioce, pružajući im priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom vina koja ih očekuje na tržištu Crne Gore. Predstavnici vinarija, kao i brojni uvoznici i distributeri, bili su na raspolaganju kako bi odgovorili na sva pitanja i pružili dodatne informacije.

Ponosno smo predstavili naša vina – Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rose, Radovan i Merlot, uz dodatak noviteta Kratošija 2022. Raduje nas što smo imali priliku da budemo dio ovako značajnog događaja i s nestrpljenjem očekujemo buduće susrete sa ljubiteljima vina.