SuperWine 2021: Ekskluzivno vinsko iskustvo U Porto Montenegru

S u p e r W i n e 2 0 2 1 : E k s k l u z i v n o v i n s k o i s k u s t v o U P o r t o M o n t e n e g r u

Facebook
Twitter
LinkedIn
U subotu, 3. jula 2021. godine, Porto Montenegro je bio domaćin osmom izdanju najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine festivala. Ovaj glamurozni događaj održan je u luksuznoj yacht marini, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

SuperWine je već godinama sinonim za vrhunsku vinsku kulturu, spajajući prestižna vina uglednih evropskih vinarija sa sofisticiranom publikom i spektakularnom atmosferom bazena Porto Montenegro yacht kluba. Ovaj ekskluzivni salon vinske elegancije nudi ne samo izvanredna vina, već i vrhunske DJ nastupe, ekskluzivne gastronomske zone i mnoga druga iznenađenja, što ga čini ne samo najatraktivnijim vinskim događajem u regionu, već i šire.

Vinarija Keković Estate je s ponosom predstavila svoja vina na ovom izuzetnom događaju, reprezentujući svoju strast prema vrhunskim vinima s ljubiteljima vinskog svijeta. Naša prisutnost na SuperWine festivalu bila je prilika da pokažemo našu posvećenost kvalitetu i tradiciji, dok smo istovremeno uživali u inspirativnoj atmosferi koju je festival pružio.
Ponosni smo što smo bili dio SuperWine 2021, i radujemo se budućim prilikama da zajedno istražujemo svijt vina i uživamo u jedinstvenim iskustvima koja nam pruža ova izuzetna manifestacija.